Tradisjonell begravelse

Vi har laget et forslag som inneholder de mest vanlige valgene. Kan tilpasses alle trosretninger og dere står fritt til å gjøre endringer.

Planlegg begravelse *mest valgt
11.01.202011:40 Mikkel

Her kan dere enten ha begravelsen slik som vi har foreslått i vårt oppsett nedenfor, eller dere kan gjøre egne valg. Det viktigste er at begravelsen blir sånn som du og dine ønsker at den skal være. 

Ønsker du et mer personlig preg på begravelsen? Valg av blomsterdekorasjoner kan speile et levd liv, for eksempel kan bruk av tang, tare og skjell fortelle en historie om nærhet til skjærgård og sjø. På samme måte kan mose, røtter og granbar symbolisere nærhet til skog, fjell og natur. Klubbfarger, drakter og flagg kan vise en annen sterk tilhørighet. Vi kan foliere kisten, pynte med musikkinstrumenter, holde en seremoni utendørs, mulighetene er mange. 

Vårt forslag koster kr 31.900,-  Uten endringer, er dette prisen dere betaler. Vi har prisgaranti.kr 31.900,- Hva er inkludert?

* For kjøring/transport utenfor by-sonen (20km) tilkommer påslag i henhold til byråets km/pris.
* Prisen gjelder innenfor åpningstid. Helg, natt og helligdag har egne satser. 
* Skal du ha gravferd uten seremoni, eller enkel seremoni, må dette avklares før planleggingssamtale.

Relaterte artikler

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg når du skal velge byrå til å bistå deg med begravelsen. Derfor har vi laget ferdige forslag til begravelse, slik at det blir enklere for deg å få oversikt over innhold og kostnader.

* Skal du ha gravferd uten seremoni, eller enkel seremoni, må dette avklares før planleggingssamtale.