w

Plantekasse

Våren er tid for planting ute - også på kirkegården.
Bodin Gravferd er forhandlere for plantekasser som kan settes på gravplassen - og andre steder.

Plantekasser
16.05.201601:14 bodingravferd
Plantekasser/ Selvvanning

Emperi Orginal leveres med 25 års bruksgaranti, og kan benyttes året rundt takket være den koniske utformingen. De flate yttersidene minsker risikoen for at kassen blir presset opp av telen. Materialet i Emperi blomsterkasser kan hverken antennes eller smelte av varme fra f.eks. teletinere eller gravlys. Plantekassens kanter er gripevennlige rundt om og flate for å synes så lite som mulig.


Spar penger — Emperi System reduserer arbeidsmengden inntil 80%. Ergonomien er særdeles viktig i et fysisk belastende arbeid som gravstell. Vekstvilkårene i Emperi blomsterkasser gjør at man benytter færre planter, uten at det går utover kvaliteten — heller tvert i mot.
Spar krefter — Dere slipper tungt arbeid som kantstikking, høstgraving og rothugging, siden jorden holdes på plass i plantekassen — mens trerøtter og annet ikke slippes inn i beplantningen av vannkassen. Dessuten gir den indre plantekassen mulighet til å velge om du vil plante i arbeidshøyde eller direkte på plassen.
Spar tid — Emperi plantekasser vannes enkelt med ca to ukers mellomrom.
Se på produsentens hjemmeside:
http://www.emperi.no/emperi-orginal-aluminium-blomsterkasse

Vi forhandler Emperi plantekasser. Se produktbladet i PDF her.

EMPERI Orginal plantekasser produseres i aluminium og består av en indre plantekasse, en ytre vannkasse, samt en sugefilt som drar opp vannet til jorden.

Vann fylles på 1-2 ganger per måned. Tungt arbeid som kanthogging og høstgraving forsvinner, fordi Emperi plantekasser holder jorden på plass og trerøtter utenfor.

En solid indre plantekasse gjør det mulig å velge om du vil plante i arbeidshøyde eller direkte på plassen. Ergonomiske hjelpemidler finnes til alle arbeidsoppgaver knyttet til stell av Emperi plantekasser.

EMPERI Orginal plantekasser

leveres med 25 års bruksgaranti, og kan benyttes året rundt takket være den koniske utformingen. De flate yttersidene minsker risikoen for at kassen blir presset opp av telen.Emperi blomsterkasse kan hverken antenne eller smelte av varme fra f.eks. teletinere eller gravlys. Emperi blomsterkasser har kanter som er gripevennlige rundt om og flate for å synes så lite som mulig.

Standardstørrelser:
40x30, 50x30, 60x30, 70x30, 80x30

Se alle størrelsene og volumer her.

Farge: Sort

google map